Imprimir Ajuda'ns a millorar Tallers d'art

Monogràfic dibuix
impartit per David Casals

“Nature Sketching”
Monogràfic de 4 dissabtes al matí dirigit a persones iniciades o no al dibuix i la pintura.
Dissabtes 7, 14, 21 i 28 de maig de 10 a 13 h

Treballarem pels entorns del poble als quals ens hi aproparem tot caminant, amb materials lleugers i la nostra llibreta d’esbossos. Aprendrem a representar la natura i l’arquitectura propera. Cada sessió es treballaran diferents tècniques: llapis, grafit i tinta / aquarel·la i llapis aquarel·lable / retoladors / collage i tècniques mixtes.

PREU 85€

Monogràfic ceràmica
impartit per Marta Postico

“Set d’esmorzar”
Monogràfic dirigit a persones que s’inicien en la ceràmica o que ja tenen algun coneixament bàsic.
Al llarg de 6 dimecres amb sessions de 2 hores, realitzarem un conjunt per a esmorzars amb tasses, plats, safates, i complements.
Dimecres del 27 d’abril a l’1 de juny. Podreu escollir horari matins de 10.45 a 12.45 h o de tardes de 19 a 21h

En aquest monogràfic aprendrem dues tècniques manuals a partir de plaques i decorarem a partir de textures amb plantes i aplicació d’òxids i esmalts de 1260ºC.

PREU 85€

Si voleu més informacio envieu-nos un correu a tallersdartcentelles@gmail.com o truqueu a 938 813 880 o presencialment a la Casa de Cultura (c. Jesús, 25 Centelles) els dimarts, dimecres o dijous de 15.30 a 19.30 h

« INSCRIPCIONS »

L’Escola Municipal d’Art de Centelles té la finalitat de crear i consolidar la sensibilització,la formació i la pràctica de les arts plàstiques de les persones. Alhora, es dóna suport per a la realització d’activitats creatives col·lectives.

Un dels objectius de l’Escola és facilitar l’aprenentatge de diferents activitats artístiques mitjançant un conjunt d’estratègies didàctiques que alliberin el potencial creatiu de l’alumnat.

Els tallers van adreçats a infants des de 3 anys en endavant i adults.

Tallers d’art infantils i juvenils

Hi ha un equip de professors especialistes en ceràmica, gravat i pintura. Això permet oferir diferents disciplines i diferents visions a tots els grups, fent rotacions per dinamitzar la classe.

 • Taller de creació lliure per a petits. P3 a P5.
 • Taller per a infants. De 1er a 5è de primària.
 • Taller per a joves. De 6è de primària a 4t d’ESO.

Tallers d’art per adults

Estan oberts a totes aquelles persones sense cap condició d’edat ni experiència que vulguin desenvolupar les pròpies activitats artístiques, entenent-les com una forma de coneixement personal per a poder gaudir i desenvolupar un llenguatge expressiu propi. La dinàmica del taller incideix en l’aprenentatge continu i progressiu de l’alumne dins les pràctiques artístiques però al mateix temps lliure i obert a les seves inquietuds personal.

 • Taller de ceràmica
 • Taller de dibuix i pintura.

Localització

Darrera actualització: 19 d'abril de 2022

Tallers d'art

 • Casa de Cultura - C/ Jesús, 25
 • Centelles 08540
 • Tel. 938 813 880

Horari secretaría

 • de dilluns a divendres de 9 a 13 h
 • de dilluns a dijous de 16 a 20 h

Responsable polític

Responsable tècnica

 • Montse Prat

Relacionat

També et pot interessar