Miniconcerts de primavera
Centelles Famílies
Fira de la ratafia
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

S’ha començat a asfaltar el barri de Sant Pau

13/04/2022

S’ha començat a asfaltar el barri de Sant Pau

Aquesta primera quinzena d'abril s'ha començat l'asfaltatge del barri de Sant Pau, es preveu que acabi aquest mes. Amb aquesta actuació finalitzarà la fase 1A del projecte d'urbanització de Sant Pau que ha consistit a realitzar les diferents fases que tenen a veure amb l'aigua: sanejament, aigües pluvials i les instal·lacions d'aigua corrent. La licitació de les obres no preveia aquest acabat, ja que és una fase provisional, però ha sigut una millora que l'empresa ha proposat a l'ajuntament en benefici dels veïns i del barri.

Segons l'alcalde, Josep Paré Aregall, "estem molt satisfets tots, tant l'administració com els veïns de com han anat les obres i com s'ha pogut fer aquesta primera fase de la urbanització. Hem pogut estalviar diners i s'està fent una bona obra. Quan acabi l'asfaltatge el barri haurà guanyat amb qualitat de vida en molts aspectes. Iniciar les obres d'urbanització era una feina pendent al municipi conseqüència que el procés d'urbanització s'ha allargat més de vint anys. Actualment, s'han pogut començar les obres a l'haver pogut regularitzar aquest barri amb l'acord corresponent entre veïns i ajuntament després de moltes reunions".

L'asfaltatge es valora molt positivament, ja que encara que siguin una capa provisional és un abans i un després pel barri que sense urbanitzar i asfaltar, la pluja era un greu problema.